July 2010 - Ako Tetap Ako

Exchange Link BLOG

Friday, July 23, 2010
Just a little note... Kowang pasan tak kat bahagian bawah blog ako ni ada follower/exchange link?? Well, klu kowang berbesar hati dan sen...
Read More

I need you

Friday, July 23, 2010
Bila kepenatan pasti kita mahukan rehat yang cukup... Bila keletihan pasti kita perlukan rehat yang cukup.. Bila kelesuan pasti kita handa...
Read More

Biskut Hangit?!

Thursday, July 22, 2010
Mom liked to make breakfast food for dinner every now and then. And I remember one night in particular when she had made breakfast after a l...
Read More

Lunch time!

Wednesday, July 21, 2010
Makan! Makan! Makan! Startnya dari sorang saja yang hanya bawa ikan bilis goreng sambal. Pastu masak nasi putih kat opis. Yang lelain apa l...
Read More

Cluedo

Monday, July 19, 2010
Yuuhuu Kowang ingat lagi tak cerita ako menembak jumaat lepas? Kan ako beriyer2 men tembak-tembak semata-mata nak dapatkan hadiah berupa ...
Read More

Ayat-ayat Surat

Monday, July 19, 2010
Coti-coti wiken dua hari lepas memang dok layan tibi je la memanjang. Nak kuar, uishh memang malas yang amat. So nak tak nak memang kena n...
Read More

Pelbagai operasi

Monday, July 12, 2010
Lunch... Operasi mencuci gambar dan cari frame.. Operasi sempena event lunch esok.. Operasi makan-makan PERCUMA.. Biasa... memang slal...
Read More

Teksi oo Teksi

Friday, July 09, 2010
Dua tiga malam akhir-akhir ni ako berpeluang pulang dengan menaiki lrt. Itu pun gara-gara si putih terlantar di 'spital area sri rampai...
Read More

BLOG merugikan???

Thursday, July 08, 2010
Ada seorang teman bagi tahu, blogging ni membuang masa. Ako pikir, " ermm ye ker?" Tapi bagi ako, terpulang pada individu tu sen...
Read More

Tip0n oo tip0n

Thursday, July 08, 2010
alahaiii anak0mak ~ Malam, jam lebih kurang 8 malam.. Seluk henbeg, ha jumpa pun 20 sen.. Gigih genggam d0ploh sen sambel jalan menuju k...
Read More

Watermark lagi

Tuesday, July 06, 2010
Petang sumer, Kena hapdet cecepat nih. Kat umah dah x leh nak online, so pepaham je la ye.. Ok ni nak citer pasal watermark. Ala yang ak...
Read More
Powered by Blogger.