Load gambar, server rejected. WHY??? WHY???

Kenapa? Kenapa? Kenapa?
Why? Why? Why?

Dari jumaat lepas ako nak loading gambar masuk ke blogger nih tapi tak lepas-lepas..
Katanya 'server rejected'...

Aiyoo... apasal ek? Nak kata album gambar dalam picasa dah penuh, erkk tapi klu guna 'blogger draft' bukan unlimited ker boleh load gambar????

alahaaaiiii apsal plak jadi camni nih???

Anyone know???

Nota Jemari: Need help pelissssssssss

6 comments:

  1. kakchik pun hadapi masalah yang sama walhal guna blogger draft jugak. terpaksalah masuk picasa dan upload. byk keje pulak jadinya.

    ReplyDelete
  2. oo kakchik pun hadapi masalah yg sama yer..
    iskkk... leceh arr kan.. adehh nmpk gaya lama arr nk hapdet entry2 bergambar nih.. huhu

    ReplyDelete
  3. ohh.. mebbe korang nye technical dah set limit or else.. sbb tak jd lak kat mekchu..

    ReplyDelete
  4. mekcu,
    technical set limit??? ermm apo bondo eh tu?? Kat ane lak nak adjust nih???
    adehh.....

    ReplyDelete
  5. i know that i dont know

    miahahahahha

    ReplyDelete
  6. wanie,
    aiyaakkk... huhu...why why why :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com