January 2010 - Ako Tetap Ako

Support for Haiti project

Sunday, January 31, 2010
Check inbox FB, received from Nadhirah aka otakbelacan . Apa khabaq semua. Selamat hujung minggu ek. :) My blogshop is doing a charity pro...
Read More

Kenangan 1996

Saturday, January 30, 2010
Adusssss belek punya belek gambar lelama nih timbul rasa kerinduan plak. Kenangan lama tuh. Sonok, suka duka iskk konpom banyak kenangan. In...
Read More

Aktiviti ujung minggu

Saturday, January 30, 2010
Samat malam kengkawan, Cuti ujung minggu 3 hari berturut-turut buatkan awal-awal lagi ako dah kebuhsanan!! Oh siyes tak tau mau buat apa. S...
Read More

Appreciation Hi-Tea

Wednesday, January 27, 2010
Nama pun hi-tea, so konpom la ada jamuan minum petang tadi. Ye ye jamuan sempena menghargai para pelakon dan juga komitee yang telah penat l...
Read More

Tulun!!! Tulun!!!

Tuesday, January 26, 2010
Jam menunjukkan tepat pukul 12.20 pagi. ermm... mata masih segar!! erk nak mampos x tido2 lagi. Jap agi mau bangun pigi kijer.. adehh.......
Read More

Rutin Senin

Monday, January 25, 2010
Lately ni, rutin harian ako tetiap malam senin adalah dodok depan tibi sambel layan citer2 kat bawah nih. ~BONES~ Layan series ni kat NT...
Read More
Powered by Blogger.