April 2009 - Ako Tetap Ako

Hepi Holiday!!

Thursday, April 30, 2009
Yeehaaa...... Happy holiday!!! Esok cuti.... yabedabedooooo................... pssttt kowang watpe cuti2 esok?? Nota Jemari : syiokkk coti
Read More

Part time Job

Thursday, April 30, 2009
Mana nak cari part time job ek??? Terasa nak buat part time plak... huuhu..... Nota Jemari : alahaiiii nasib...
Read More

Ako LANGGAR Dia

Tuesday, April 28, 2009
Cuba kowang tgk, ada pape tak kat kete tu?? Macam takde kan... Hakikatnya ako dah langgar kete dia.. Tapi klu tgk betul2 xde calar, xde kem...
Read More

Flora Cinta by Min Malik

Tuesday, April 28, 2009
Flora Cinta - Min Malik Benarkah ini ujian lagi Beombak cuma rasa gundah Dari sanubari Tidak percaya pada sengketa Bisa merubah perjalan...
Read More

Lapar! Lapar!

Tuesday, April 28, 2009
Adehhh...... bau macam2 lauk... lapar dibuatnya... Mentang2 ako poser arini.. derang mmg saja dengki!!! huwaaaaaa..... Lapar nyaa!! adehh.....
Read More

Coklat Orang Kampung

Tuesday, April 28, 2009
Di sebalik pendedahan media mengenai pelbagai jenama coklat luar negara menggunakan bahan tidak halal dalam produk mereka, wartawan ADHAM S...
Read More

Mimpi K.O.W.A.N.G??!!

Monday, April 27, 2009
Dah dah... jom tido sumer... muhahahaha ni pun leh jadi entry ek... Lantak arr..... OK gud nite sumer!! Mimpi indah2 tau.. Oh ye malam tad...
Read More

Kisah di waktu pagi

Saturday, April 25, 2009
Hari ni ako bangun awal... Slalunya klu ari cuti mmg konpom ako akan bangun lewat. Tapi memandangkan ako ada misi bersama si putih, maka har...
Read More

Aktiviti ESOK

Friday, April 24, 2009
Pagi - Kena bangun awal.... Mau hantar si putih tukar 'timing belt' ... erkk dengar2 mahal ek? gurlpp.... * adehh .....* Tghari - M...
Read More

Tag form MYA lagi...

Thursday, April 23, 2009
Nyatakan usia blog anda? Ermm citer pasal blog nih, panjang kisah nya ni. Ako start berBLOG klu tak silap tahun 2004. Dan BLOG pertama ako ...
Read More

Bila lagi nih??!!

Thursday, April 23, 2009
~ gambar sekadar hiasan ~ Eh ako takde citer pape pun.. Bagi kowang yg dah pernah layan gambar kat atas tu dalam blog lelama ako, sila a...
Read More

Ngantuk sangat!

Wednesday, April 22, 2009
Terlalu mengantuk, dari pagi sampai la skrg, menguap x berhenti2. Lantas ako bergerak ke pantry dengan lenggang lenggok nya.. Mencapai sesu...
Read More
Powered by Blogger.