September 2008 - Ako Tetap Ako

Salam Lebaran

Tuesday, September 30, 2008
"Selamat Hari Raya Aidilfitri" buat kowang sumer.. Moga raya tahun nih bertambah2 meriah buat kowang.. Drive carefully, makan sam...
Read More

PERHATIAN

Monday, September 29, 2008
Malas tul ako cakap berulang2 arr... iskk so dengar sini wahai sekalian rakyat jelata.. "AKO dengan ini mengumumkan selepas solat raya...
Read More

SUMBANGAN

Sunday, September 28, 2008
Perjalanan bermula.. Ke suatu tempat yang sudah lama ingin dituju. Akhirnya, berkesempatan juga tiba di sana. Yeah, ini lah tempatnya. Temp...
Read More

Sonoknya KOWANG

Sunday, September 28, 2008
Klik sana Klik sini.. Terjah sana terjah situ.. Satu blog ke satu blog... Alahaiii mostly dok citer pasal persiapan raya.. Ermm.. AKO??? Ta...
Read More

C.R.A.M.P

Saturday, September 27, 2008
Lately ni kaki ako slalu je cramp or panggil 'simpul biawak'. Yang tak tahan tu, time2 tgh syiok tido, alih2 je kaki cramp yg amat k...
Read More

AKO la tu..

Saturday, September 27, 2008
Khas tuk tatapan NAD ... Ni je yg ada.. Yang lelain sumer dalam album.. Malas nak scan.. Yg atas ni pun, ako amek thru kamera henpon. Tak cl...
Read More

Tarak IDEA

Saturday, September 27, 2008
Ako nak hapdet tapi M.A.L.A.S! Ako nak wat entry tapi takde I.D.E.A! Ako nak bercerita tapi hotak B.L.U.R! Sudahnya, ini je yg mampu ako tai...
Read More

DUIT RAYA

Thursday, September 25, 2008
Apa tu?? Cuba kowang tgk betul2... Tengok lagi... iskk kasi close up japs.. Ooooo.. duit ghope nyer.. Eh duit sape?? Japsss bukan duit ak...
Read More

Harum semerbak..

Wednesday, September 24, 2008
Balik mcm biasa.. Singgah Petronas bagi si putih 'makan' supaya bertenaga eosk ari.. Singgah pasar ramadhan mencari sesuatu untuk di...
Read More

RENDANG Daging

Tuesday, September 23, 2008
OK kali ni ako nak ajar kowang masak rendang plak. Ye sungguh senang sahaja. Sebab nya x payah ssh2 nak sediakan bahan. Hanya perlu ini '...
Read More

Bayar ZAKAT

Tuesday, September 23, 2008
Tahun ke-2 ako bayar zakat sendiri. Kowang camne plak? Dah bayar zakat? Jangan lambat, rugi diri sendiri! Nota Jemari : sumer nyer sendiri ...
Read More

Tag dari DEE

Tuesday, September 23, 2008
Kena TAG lagi. Alahaii kali ni dari budak ini pulak.. SO layan kan aje ek... 3 PERKARA - RAMADHAN 1 ) BERIKAN PENDAPAT MENGENAI PASAR R...
Read More

KEJE daaaa

Tuesday, September 23, 2008
Kembali bertugas... Adusssss.... x beh nye... huwarghhhh ngantOkss siot!! Nota Jemari : kerja! kerja! kerja!
Read More

Sama tak?!

Saturday, September 20, 2008
Cuba kowang tgk, sama kan?! Ala patung lam gambar ngan patung kat header ako tuh. Sama, rite? Yeeahh ako cilok kat budak kecik tu punya blo...
Read More

JASM Fastbreak

Saturday, September 20, 2008
Salam sumer, Semalam ako berbuka kat Lanai. One of da bos kat sini banjer. Apa motif dia banjer, idok le teman tahu. Maybe niat dier nak b...
Read More

TAG from DIR

Friday, September 19, 2008
1) 1st time naik kapal terbang Time kocik2 dulu.. Lebih kurang umur 3 or 4 taun. Yang ako ingat masa pes time naik, dapat makan sedap2 &...
Read More

Deting wif AZA

Thursday, September 18, 2008
Arini ako berbuka ngan aza kat Old Town White Coffee, Taman Melati. Last minit plan.. Lagi pun arini mmg ako FREE so otomatik ajakan aza tu...
Read More

Raya - Part 2

Thursday, September 18, 2008
Still in progress... Ako tak sempat nak tolong derang menghias tadi. Lepas satu, satu keje ako kena buat. Naik muak dah weiiii dok menghadap...
Read More

Kari yang M.A.S.I.N

Wednesday, September 17, 2008
Ako kan tengah rajin nak masak. Buka tadi ako makan lain. Yang lauk ini ako masak tuk bersahur esok pagi. Ekceli x tahu nak masak hape. Jeng...
Read More

McD pun McD laaa...

Wednesday, September 17, 2008
Memula dah order pizza hut. Soh je delivery ke opis ako. Alih2 6.45 derang call, katanya x dapat nak hantar. Aiyakkk frust le member sowang ...
Read More

Raya - Part 1

Tuesday, September 16, 2008
Tu kat department ako tuh..Tengah bertungkus lumus wat persiapan untuk raya... Kowang camne plak? Ekceli bukan pandai sangat nak mencantekka...
Read More

Hari yang .....

Sunday, September 14, 2008
Kul 6 pagi jam berbunyi.. Macam biasa ako dah terjaga, alahaiii terlepas lagi bangun sahur. Bangun sekejap then ako sambung tido balik. Tib...
Read More

Rezeki 'anak'

Saturday, September 13, 2008
Petang tadi ako cakap nak berbuka ngan mcD kan tapi tup2 dapat call dari kakak ako ngajak berbuka sesame. WOW, ok! Yang best tu sbb dia nak ...
Read More

McDelivery

Saturday, September 13, 2008
Arini ako buka sowang lagi.. Senang sket idOp.. hehehe x yah ako nak masak2 tuk 2 biji anak tekak. Memandangkan anak tekak ako yg satu ni mc...
Read More

The AWARD

Friday, September 12, 2008
Got this from aqies .. Eventhough she's new in my life but she always assume me as her friend and i'm very2 proud to 'tempek'...
Read More

Berbuka TIME

Thursday, September 11, 2008
Yeah, we UNITED again in front of Linda Onn's Assam Pedas Shop.. Ekceli ako bukan peminat asam pedas.. Maka, ako hanya dapat mmemerhati ...
Read More

Sape GODA sape ni?

Wednesday, September 10, 2008
GODA Yezzaaa.. kowang pernah layan drama bersiri baru GODA tak? Drama ni ditayangkan kat 8tv. Ekceli ako lupa hari apa.. Ako layan pun kat...
Read More

WOW, merah tu!!!

Tuesday, September 09, 2008
WOW, dasyat gilerrr!!!!!... i teruja banget seh... Giler.. mmg ako giler.. MERAH tuh!!! Adussss...... awat la ako jumpa ngan dia ni lambat s...
Read More

TAG dari KASAWARI

Tuesday, September 09, 2008
Saya dapat Tag ni dari beep beep .. Nak buat tag ni senang dan mudah jerk... Copy dan paste kan ke blog anda pastu, lanjutkan tag ni kepad...
Read More
Powered by Blogger.