November 2008 - Ako Tetap Ako

Kenduri kawen

Saturday, November 29, 2008
Banyak sungguh kenduri kawen kat area situ tadi. Hampir tersilap kenduri. Seb baek terpampang banner itu. Alhamdulilah selamat gak sampai ke...
Read More

Handsfree ..

Friday, November 28, 2008
Dah lama nak membeli ini barang. Sebab nya yg original ntah hilang ke mana. Susah plak bila ada call masuk n ako slalu kena kasi loudspeake...
Read More

Hang Tuah kat KL

Friday, November 28, 2008
Kowang nak jumpa Hang Tuah? Tak yah gi sampai ke Melaka. Hang Tuah dah sampai KL pun.. Lunch, melantak mi bandung Muar, kata nya la. Tapi ...
Read More

Makan TIME!

Thursday, November 27, 2008
Lunch ke SOGO. Dah lama x ke sana.. WOW, sale giler2... Tapi idok le ako nak membeli. Sedar kemampuan diri. Lunch musti makan. Teringin nak ...
Read More

Selamat Pagi, CINTA!

Thursday, November 27, 2008
Ako tengok citer ini bersama mommy yaya . Mommy yaya sangat baik ati sbb banjer ako tiket wayang filem itu. Jalan citer sangat ringkas, rin...
Read More

Kuiz "KAU TETAP DI HATI"

Wednesday, November 26, 2008
Aritu abang long ada email ako. Minta promosikan novel terbaru dari alaf21 nih. Baru je dapat novel ni so skrg ni ako tengah gigih menghay...
Read More

MINTA MAAF!!!

Monday, November 24, 2008
Nape ako tempek gambar2 itu? Sebab nya ako malas nak citer panjang2.. Kete itu harus dibaiki.. Bila kena baiki maka harus memerlukan RM RM...
Read More

Tag from LIN

Sunday, November 23, 2008
ARAHAN: 1.Ambik gmbr2 barang2(penting)yg ada dlm kete awak.. 2.Ceritakan sedikit,kenapa brg2 tu mesti ada dlm kete awak.. Cermin mata hita...
Read More

Tiada di KL

Saturday, November 22, 2008
Ako pulang ke kampung... Menghadiri kenduri arwah di sana.. Selamat Hari Cuti, sumer.. Nota Jemari : cuti... hurmm
Read More

Bekfes TIME

Friday, November 21, 2008
Tepat jam 10.55 pagi... Roti bakar tuk alas pewot... Jemput makan... Nota Jemari : waduhh makin kebizian smp x sempat nk bekfes
Read More

Tag by MYA again!!

Thursday, November 20, 2008
Kata nya tag ttg kejujuran.. erkk.. apa yek?! #01; - Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng tag dia. Conto...
Read More

Lepaking here...

Wednesday, November 19, 2008
Balik opis tadi ako menyinggah kejap ke umah kak lin iaitu merangkap kakak ako.. Dengar2 citer nyer laki si dia dah membeli satu laptop baru...
Read More

Al-Fatihah

Tuesday, November 18, 2008
Hari ni genap 2 tahun pemergian ABAH.. Moga ABAH damai & tenang di sana... Al-Fatihah Kenangan Terindah bersama mu tetap jadi ingatan ...
Read More

Nostalgia

Monday, November 17, 2008
Wah... ako dok gelak sakan tgk gambar hitam-putih ini kat FB si Jimmy.. Harus keji tempek gambar lelama ni tau!!! I malu u... wakakkakaa.. x...
Read More

AKO is AKU

Sunday, November 16, 2008
Yuhuu samat petang sumer... Melepak di petang ari ni, tetiba terpikirkan sesuatu... Dan terpikir nak wat entry nih.. Lately ni borak ngan k...
Read More

SMS dari MAXIS

Sunday, November 16, 2008
Jam 9.07 am... Lokasi : masih di atas katil... beep beep.. *itu bunyi mesej di henpon ako, harap maklum!* Tertera di skrin mesej dari MAXI...
Read More

Tag from KIKA

Sunday, November 16, 2008
WHAT IF YOUR EX SAID THESE TO YOU??? 1. hi, how are ya? Baik, FULLSTOP! 2.hey! you wanna go to mall? NOP. 3.i love you .. sepi... should...
Read More

Nasi Lemak takde LEMAK!

Wednesday, November 12, 2008
Tadi tetiba terbuka peti ais..(ada lak ayat tetiba kan...). Ako nampak ikan bilis.. Lam kepala hotak ms tu teringin nak makan ikan bilis gor...
Read More
Powered by Blogger.