August 2010 - Ako Tetap Ako

Bazaar Jalan TAR

Monday, August 23, 2010
Selamat berbuka kengkawan....... burlpppp.......... kenyang sudah!!! hehehe... Jumaat lepas kami bertiga bersemangan mahu meninjau-ninjau ...
Read More

Juadah berbuka

Thursday, August 12, 2010
Siap sudah membeli makanan untuk berbuka petang nanti! Simple aje deh... Laksa Johor... Rojak mamak... Nasi putih + Rendang daging (sa...
Read More

Sogo oo Sogo

Thursday, August 12, 2010
Lunch tak tahu ekceli nak ke mana... So merayap la ke Sogo kejap. Kebetulan ada mahu membeli pape yang patut. Terus ke bahagian supermarket....
Read More

SALT @ Wangsa Walk

Wednesday, August 11, 2010
Last week, ako tingin sangat nak tengok wayang... So cecepat ako masuk website TGV dan terus booking tiket. Setel tapi alih-alih kena baya...
Read More

Sahur apa ya?

Tuesday, August 10, 2010
Kalau esok confirm poser, ermm agak2 ako kena sahur apa ya esok? Situasi: ~ Sengsorang je kat umah ~ Bila dah sengsorang konpom cam mala...
Read More

Baju Raya dah SIAP??

Tuesday, August 10, 2010
Assalamualaikum, Insyallah klu takde aral rasanya esok kita dah mula berposer kan?! So, dikesempatan ini ako nak ucapkan Selamat Menyambut...
Read More
Powered by Blogger.