Followers

Tuesday, August 19, 2008

ATTENTION!!!

See, kowang nampak tak??!!
Kosong kan..
Maksud ako, cuba kowang tgk kat sidebar blog itu, kosong.
Takde pape yg muncul. Adussss...
So, pasni kowang pepaham je la ek, klu tiada balasan kat msjbox.
Bukan x nak reply, bihtu dah sumer item kat sidebar x appear, cane ako nak balas kan.
Cuma ako leh view dari panel msjbox je tuk lihat mesej2 yg kowang dok hantar kat situ.

Nak cakap opis ako block mende alah tu, mustahil lak..
Coz bebdk lain ok je.
Cuma yg ako pasan ada la jgk beberapa blog yg senasib ngan ako..

Pape pun mesej mesej kowang ako hanya bleh reply kat umah je..
SO, tunggu!!

Nota Jemari: banyak bersabar

6 comments:

meera said...

memalam jenuh la ko nak jwb msjbox ek... kehkehkeh

AKO said...

hahhahaa x byk.. ;) ok la tu

Masy said...

sadis betoi tuh. kak, org dah link akak tau ;)

AKO said...

tu la pasal.. huhu sadis kan..

ok ok ;) nnt akak leta link awak lak k

Azura said...

uihkz..sahkan ko..aku ni pun tak nampak hapa.... he he he puas dah jegilkan mata nin...

AKO said...

ye ke?? uishh tapi dah ok dah klu view pakai firefox... ;-)