ATTENTION!!!

See, kowang nampak tak??!!
Kosong kan..
Maksud ako, cuba kowang tgk kat sidebar blog itu, kosong.
Takde pape yg muncul. Adussss...
So, pasni kowang pepaham je la ek, klu tiada balasan kat msjbox.
Bukan x nak reply, bihtu dah sumer item kat sidebar x appear, cane ako nak balas kan.
Cuma ako leh view dari panel msjbox je tuk lihat mesej2 yg kowang dok hantar kat situ.

Nak cakap opis ako block mende alah tu, mustahil lak..
Coz bebdk lain ok je.
Cuma yg ako pasan ada la jgk beberapa blog yg senasib ngan ako..

Pape pun mesej mesej kowang ako hanya bleh reply kat umah je..
SO, tunggu!!

Nota Jemari: banyak bersabar
Share:

6 comments:

  1. memalam jenuh la ko nak jwb msjbox ek... kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. hahhahaa x byk.. ;) ok la tu

    ReplyDelete
  3. sadis betoi tuh. kak, org dah link akak tau ;)

    ReplyDelete
  4. tu la pasal.. huhu sadis kan..

    ok ok ;) nnt akak leta link awak lak k

    ReplyDelete
  5. uihkz..sahkan ko..aku ni pun tak nampak hapa.... he he he puas dah jegilkan mata nin...

    ReplyDelete
  6. ye ke?? uishh tapi dah ok dah klu view pakai firefox... ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.