Besh nyer!!

Dah la dapat makan kek..
Kali ni kitrg beli 'rasberry cheese'
nyummyyy... tapi rasa cheese yg melampau,
so ako xde la excited sangat nak melantak itu kek..

Tapi yg paling BEST...


tetiba Pengarah ako datang kat ako sambel salam n sambel hulur sampul duit raya...
yeeehaaaa cam taun2 lepas, kitrg tetap akan dapat duit raya daripada BIG BOSS.
Yang best lagi tu, taun ni kasi 'up' sket, dapat le sowang RM200.
Oppsssss hanya EO ke bawah je yg dapat eh...
bluwekk.... hahahaa... *gelak riak*

Tengkiu BOSS!!

Nota Jemari: murah rezeki.. AMIN.
Share:

10 comments:

  1. bestnya dapat duit raya sampai 200.. bos aku kalau bagi 10 hinggit pun aku dah cukup syukur tau..

    ReplyDelete
  2. yezzaaa.... mmg besh.. yg palilng best dia akan bg tetiap taun... :p

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. untuk Ammar dan Aiman takder ker.. hulur2 ler sket.. leh menabla kat beach club.. he he

    ReplyDelete
  5. erkk... lalalaaa... apa kes bg derang duit raya tuk menabla :p cetttttt

    ReplyDelete
  6. uihkzz...awalnya hang dapat duit raya.. ini bukan duit raya nin...ini duit posa nin..kang duit raya dapat lagi yer????

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat duit raya... sis, i miss u ;)

    ReplyDelete
  8. zura,
    dapat lagi kot... hehehe

    pu3,
    miss u too sis ;)

    ReplyDelete
  9. besday ke?
    besh nye dpt duit.. uhukk.. nak gak

    ReplyDelete
  10. duit raya la shimah oiiii.... ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.