,

Here HE comes!!


Presenting to you all, this little prince of my sista, "Muqarrabin bin Saleh".
Tergeliat lidah auntie dier nak nyebut nama yg sowang nih.. Adehh...
Aniwei, this little prince is about 3.3kg...
Besar ke?? Erkk... rasa cam biasa je berat baby kan.. Tapi 'degil' nak kuar dari pewot ibu dier.
Dan x pasal2 my sista kena bersalin sacara 'caeser'.

This little prince, masa dilahirkan ada komplikasi sket. Condition my sista masa tu suddenly je darah tinggi dia too high, n baby nyer jantung plak dah berdegup secara normal. That little prince is too weak becoz not enough sugar in his body. Aiyakk.... macam2 hal ko yek... Tapi alhamdulilah, now sumer nyer dah OK.

So, x sabar nak ciOm baby nih...

Nota Jemari: ikut muka sape nih???
Share:

4 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.