,

JASM Olympic Games 2008

Esok hari bersejarah department ako.
It's sport day.
Tapi bukan le sport yg mcm slalu tu yek..
Ni sport mostly menggunakan otak.

Esok hari perasmian.
Sport day ni akan berlangsung selama 4 bulan.
Tapi jangan risau,
hanya membabitkan waktu lunch atau lepas opis hour sahaja.

Ada 4 group sumer nyer..
berdasarkan warna2 diatas...
Dan ako dalam kategori kumpulan hijau..
So, tunggu...
Sumting interesting about our group??!!

hehehee....


Nota Jemari: excited sungguh department ako nih tau!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.