Followers

Monday, September 22, 2008

AKO kah itu??!

Sabtu malam berbuka ngan derang kat Naili's. Dah dekat ngan umah kan, so harus la menjelmakan diri kat tempat kejadian. Kang ada plak yg men lazer2 ngan ako. Mmg nak kena la tu kan. Muahaha... Harus makan dengan seberapa pantas yg bole gara2 dok berkejar ke KL Sentral malam itu jugak. Sowi yek adik2, abang2, kakak2 sbb ako x leh nak lelama kat situ. Maybe next time kita leh lepak sama2 lagi.

Ha musti ada yg dok tertanya2 kan?! Wakakaa.. Ala rileks arr ako saja wat kijer giler. Dah lama x wat keje kejar mengejar nih. Thanks to Dilla sbb bersusah payah menghantar ako ke KL Sentral. "Beb, nnt ako banjer IMAN eskrem eh.."

Nota to Sahrulia--->Hoit Sahrul, jgn nak gedik2 men nyorok2 lak ye. Seb baek ako baek ati x tempek muka ko kat sini.. jeng jeng.... *bluwek*

Dah lama x naik ketapi. Dari jam 9.30 malam sampai la ke 5.45 pagi. Erkk..
Sahur sekadar air susu & sekeping roti perisa vanilla. Itu pun cukup menyelerakan asalkan bersama 'vanilla'. hahaha....

Ada satu insiden yg x bleh nk dilupakan. Dek tak tertahan nak membuang ayor, maka jam 2.30 pagi ako terjaga. Meluru terus ke ujung koc mencari toilet. Nampak pintu dah terbuka terus meluru masuk sambel lam kepala hotak dok pk, "eh awat toilet ni len mcm ek?". Selesai segala hajat kecik, kuar je toilet baru terperasan. "Laaaaa, camne leh salah masuk toilet nih?!" Adusss seb baek la penumpang len tgh asek dibuai mimpi.

Hoitt beep beep, ko jgn nak ngutuk ako!! Ala bukan salah ako pun. Bangun tido tengah malam buta harus la mamai kan. Iskkk tobat la x moh dah masuk jamban lelaki. Erkk.. ngeri!! muahahahaha......

Ok ok.. ekceli tujuan ako terbang ke JB semalam sbb nak jumpa ngan derang ni la. Yeehaaa my besfrensssss!!! Puas ati n berbaloi akhirnya dapat gak jumpa derang lagi. Reen, Fara, huda n baby Daniel, i lap u all laaaa!!! hehehe...

Jumpa kowang lagi taim raya nanti.
"Huda, don't forget our planning tau!"

Anak MELAYU pantang dicabar!!!
hoit beep beep... pasni x yah nak ngutuk2 ako.. Ko cabar, ako sahut!!
Muahhahaa.... tengok apa dah jadi..

SURPRISE!!!!
Terkejut beruk ko ek.. wkakakaka sayang xde muka ko yg terkejut tuh. *bluwek* Klu ada konpom awal2 lagi ako dah tempek kat sini.

Ok to ALL bloggers in JB n Spore, thanks. Pes time jumpa u all, rasa cam dah lama kenal. Dats y people say Southern people are nice & friendly. Tak gitu?! Hoitt ako dah puji kasi up sket mark tuk ako.. kah3..

To SINGLE gals n boys,
Cayaaa la u all.. gerek seh!! Sonok lepak borak2 ngan kowang. Jangan sombong2 tau pasni. Ahkak kowang ni kadang2 klu dia TERajin, ada la dia kat lam blog kowang tu. Tapi klu xde pun, dont worry, ahkak kowang ni musti jenguk cuma x sempat tgl jejak jer.. *wink*

To owang2 yg dah KAWEN,
Sowi ek, tak sempat nak ramas mesra ngan u all.. Sila kecuali kan si beep beep eh... Dia ngan Linda, ako dah TERober ramas... eh silap silap wkakakaka.... Lin n family, sbb awak comei sgt sampai terkelu lidah kita tau!! Zam, aiyoo... harus pasni ako berkelakuan BAIK aje depan ko ek... wakakakaa... Sok nak kawen, jgn lupa jemput tau!!

Overall, tengkiu SUMER!
S.U.R.P.R.I.S.E

Nota Jemari: Menjadi kezutan AKO..

4 comments:

Kasawari said...

Ko ni dah alang2 buka kat sedap corner tu.. Naper tak ajak kawan2 ko joint buka dgn kita orang. Aku rasa ko ni budget duit kot.. He he... Hishh lain kali datang bagi tau awal2.. Mana ler tau kita org tukar tarikh ker venue ker.. Ermmm he he.. Tiket keretapi dari KL ke JB ada katil tu berapa harga ek.. He he

AKO said...

Eleh... klu ko tkr tarikh or venue, konpom awal2 ko dah tempek lam blog tuh :p

ala sbb kwn ako nak banjer la.. x selesa lak derang... kasi chance la kitrg beramas mesra.. iskk..

tiket tu rege RM42

linn21098 said...

Hehe...ni betul2 kejar mengejar ni...msti penat giler n mls nk pi kerja ni... :D thank's ya...amboi..jgn lah puji melambung2..segan kita...hehe...ako lagi comei pe...

AKO said...

hahahha mmg penat pun tapi berbaloi... sbb bkn saja dpt jumpa kowang, dpt gak jumpa my old frens..