Followers

Thursday, September 4, 2008

Any idea??

Bagi idea sket camne nak deco dept ako sempena raya nanti???
Aiyakkk ako kebuntuan & ketandusan idea nih...
Adussss x pasal2 ako kena jadi 'kepala' tuk decoration department..
Huwaaaaa.... x sukerrrrr..!!!!!

Help me help me...
Kowang ada idea tak???
Meh la share.. or kowang ada gambar ke yg bleh kongsi ngan ako??
Tempek je link gambar kat sini k..

Ishh.. tak suker nyer...
Dah la tgh bizi..
Tu la sape la yg gatal2 dok vote ako jadi komitee SWF nih???
MENCIKKKKKKKK!!!!

Nota Jemari: banyak lagi keje ako kena buat..

2 comments:

AzurA said...

kui kui kui dah kena hias lah plak.. ko gantung jer ketupat banyak2... hihihiihihi

AKO said...

adehhh.... tu la kan.... senang kojer :))