,

Buka beramai2

Kebetulan beep2 n linda turun KL petang tadi. Dah alang2 sampai waktu berbuka, ako hangkut derang g berbuka kat luar. Mana lagi, nailis je la tempat yg berdekatan n bersesuaian. Dan, segera ako kontek JUN n shai ajak join sama. Pada yg x diajak tu, bukan x nak ajak tapi ako sure kowang nak berbuka kat umah ngan famili kan. SO, next time je la k kita berbuka ramai2 lagi.

Yeahh... berbuka ngan derang. Idok le rasa sunyi n buhsan sangat. Atlis ada gak member seper'makan'an. ehehehe... Ekceli derang sumer pestime sampai kat situ. OK ok ako promote kedai tu kat kowang. Pasni bleh arr hangkut sedara mara kengkawan kowang yg len plak k.. Yang pasti makan time 'gaji' tau!!! ehehehe....

Ekceli ako x selera nak melantak nasi. So, ako just meng'order' mi goreng mamak aje. Yang lelain tu citerasa tetap nak melantak nasi. Temasik Rice n Nailis Special Fried Rice menjadi pilihan. Boleh la kan daripada takde... Yang pasti rendang daging kat situ mmg sedap.. nyummyyy!!!! And ako tetap tak terlepas dari mengorder 'vanilla shake'.. My pebret.. slurppp..

Makan... makan... selagi boleh makan, kita makan!!!

Dah abesh melantak, time to go back!! Terawikh.... erkk... ye ke? hehehe... Ok ok pasni sape plak yg nak turun KL yek?? theeee..... Tengkiu sumer *wink*

Nota Jemari: murah rezeki.. AMIN
Share:

4 comments:

  1. wah beruntungnya aku dan linda... hari pertama puasa di jamu dengan hidangan yang lazat dan berzat serta pemandangan yang damai lagi mengasyikkan.. he he..

    lenkali ko turun JB kita orang bawak ko makan kat beach club dalam kapal tu.. he he..

    orait ler.. terima kasih ler banyak2 belanja kami semua makan....

    aku kat hospital ni.. nombor linda 3109.. skrg nombor 3076.. ni baru nombor pendaftaran he he..

    ReplyDelete
  2. fuh2 syioknye mkn hehe.

    slmt bpose kak :)

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa.. nin nailis kat mana nin??? kat ampang ke????

    ReplyDelete
  4. kasawari,
    wah makan dalam kapal eh.. ok ok tgu taun depan la ako turun JB hehe...
    harus ako tuntut kata2 ko ni tau :p

    masy,
    slamat berposer masy... :)

    azura,
    kats entul la sayangg oiii. hhee

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.