PERHATIAN

Malas tul ako cakap berulang2 arr... iskk so dengar sini wahai sekalian rakyat jelata..

"AKO dengan ini mengumumkan selepas solat raya, selepas ziarah kubur, selepas ziarah pak teh, maka akan berangkat la AKO ke kampung uwan di Rembau, Negeri Sembilan. Sekian, harap maklum."

Dah dah pasni jangan nak banyak tanya plak eh...

"AKO akan kembali ke kota metropolitan Kuala Lumpur selepas ziarah menziarah sedara mara di sana pada raya ke-2."

Pasni klu ada yang tanya lagi, SIAP arr kowang!!!!

Nota Jemari: huh!! Tolong jgn nak soh ako wat pape yg berkaitan ngan RAYA!!
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.