,

Raya - Part 1

Tu kat department ako tuh..Tengah bertungkus lumus wat persiapan untuk raya... Kowang camne plak? Ekceli bukan pandai sangat nak mencantekkan department tapi dah disuruh maka terpaksa le ako sahut cabaran tu kan. Agak2 ni masuk dalam PRIME tak? lalalallaa....

Hari ni ako stayback.. Tu la gara2 nak siapkan mende alah tu. Tapi gerenti x siap sepenuhnya la kan. Selagi x setel, pening pala hotak ako dok mikir pasal mende tu. Jadi harus la ako setelkan cepat2.

Eh.. musti ako stayback sampai waktu berbuka ni.. aiyakkk so kowang rasa apa patut ako makan tuk berbuka nanti ek??? Fast FOOD?? erkk tidakkk.... tunggu2 la dulu, berat pun dah naik 0.3 kilo gara2 makan KFC semalam.. uishh... x moh x moh!!

Any ideas?

Nota Jemari: tido pun termimpi2 deco ni tau!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.