Salam Lebaran

"Selamat Hari Raya Aidilfitri"
buat kowang sumer..

Moga raya tahun nih bertambah2 meriah buat kowang..
Drive carefully,
makan sampai muntah..
tido biar lena.

Akhir kata,
Mohon maaf andai ada silap dan salah sepanjang aktiviti pem'blog'an ako.

Salam Aidilfitri dari
Retn@ & keluarga.

Nota Jemari: mohon maaf..
Share:

3 comments:

 1. Assalamualaikum kak retna..
  Selamat Hari Raya Aidilfitri..baru nak tanye tp tak jadi..dah bagi amaran jangan tanye tu..huahh..huahh..huahh..huahh..tapi nak tanye jgk lah..berape ari kak retna cuti raya..hak3..
  lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. :p

  ReplyDelete
 2. Wkumsalam...

  Salam lebaran aidilfitri syam :)

  ReplyDelete
 3. lama betul tak lawat blog hang wahai ako.. dah lupa dah kut.. yerlah link blog dah bertukar...

  Salam hari Raya.Maaf Zahir dan Batin.

  Azura
  avanseria.blogspot.com sekarang

  -Aku yang salu antar Pes Rendang kat kau -

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.