,

Sama tak?!

Cuba kowang tgk, sama kan?! Ala patung lam gambar ngan patung kat header ako tuh. Sama, rite? Yeeahh ako cilok kat budak kecik tu punya blog. Sbb dia ada itu patung. Wah, sungguh comei! Setelah dirisik2, patung itu ada TERjual kat area One Utama. Ok ok harus ako gis erbu OU n sambar itu patung tapi kan erkk rege nya boleh tahan juga. RM50 ok.. Gurlppp perghhh... harus ako minta someone tolong belikan nih. SO anyone nak tolong belikan tak? muahahaaa..

Yna,
Thanks eh sbb awak la kita teruja sesangat nak dapatkan patung itu. Tapi kan farihah cakap patung itu ada TERjual kat Sogo. Erkk ye ke? Awat ako x pasan ek? Ada sesape pasan ke patung ni kat Sogo?? Let me know, plsss!

Nota Jemari: tambah koleksi lagi? erm...
Share:

4 comments:

  1. Nanti Ezza bagi patung 'otromen' je kat Retna. Nak tak? Hikhik ;)

    ReplyDelete
  2. ahai..comelnye.. kena je dgn header tu =)

    ReplyDelete
  3. ezza,
    patung otomen?? erkk x mohhhhh..... kijamm tau :p

    farah,
    kena kan so sweet ;)

    ien,
    mahaii nooo... ako dha jumpa cam x berbaloi je .. klu ada owang nk belikan, ok jer lalalalaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.