Followers

Saturday, September 20, 2008

Sama tak?!

Cuba kowang tgk, sama kan?! Ala patung lam gambar ngan patung kat header ako tuh. Sama, rite? Yeeahh ako cilok kat budak kecik tu punya blog. Sbb dia ada itu patung. Wah, sungguh comei! Setelah dirisik2, patung itu ada TERjual kat area One Utama. Ok ok harus ako gis erbu OU n sambar itu patung tapi kan erkk rege nya boleh tahan juga. RM50 ok.. Gurlppp perghhh... harus ako minta someone tolong belikan nih. SO anyone nak tolong belikan tak? muahahaaa..

Yna,
Thanks eh sbb awak la kita teruja sesangat nak dapatkan patung itu. Tapi kan farihah cakap patung itu ada TERjual kat Sogo. Erkk ye ke? Awat ako x pasan ek? Ada sesape pasan ke patung ni kat Sogo?? Let me know, plsss!

Nota Jemari: tambah koleksi lagi? erm...

4 comments:

Puteri Ezza said...

Nanti Ezza bagi patung 'otromen' je kat Retna. Nak tak? Hikhik ;)

farah aminuddin said...

ahai..comelnye.. kena je dgn header tu =)

iEn said...

kat sogo? mahai dok? hehe

AKO said...

ezza,
patung otomen?? erkk x mohhhhh..... kijamm tau :p

farah,
kena kan so sweet ;)

ien,
mahaii nooo... ako dha jumpa cam x berbaloi je .. klu ada owang nk belikan, ok jer lalalalaa