,

Sonoknya KOWANG

Klik sana Klik sini..
Terjah sana terjah situ..
Satu blog ke satu blog...
Alahaiii mostly dok citer pasal persiapan raya..
Ermm.. AKO???

Tarakk pung!
Malas nak pikir.
Cuma ada la selai baju n satu kasut..
Tu pun last minit TERbeli..

Tak excited pung!
Malas nak beriyer2 sangat.
Bukan ada sape pung nak tengok kita..
Bukan ada sape pun nak beraya sesame..

No rendang No nasi impit No kuah kacang macam biasa!
Klu ada pung takkan sama macam slalu..
Tak beh!

So, jangan nak tanya lelebih pasal persiapan raya AKO!
Tak suker!
Konpom ako malas nak jawab!

Nota Jemari: Layan lagu ni lagi besh!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.