,

WAJAH baru

Taaadaaaaa....
Ekceli memula cam malas nak tukar layout nih..
Tapi ada owang minta ako tukar.
So, hasilnya lihat la sendiri.

Ako adjust n tempek sket2 jer...
Malas nk letak link kowang k..
Assume ako tahu la kowang ada jenguk kat sini...

So, hepi viewing yek
*wink*

p/s: kowang loading 'berat' tak page nih??

Nota Jemari: ngantOksss.....
Share:

5 comments:

 1. ringan je, template pon tantek ehehehe (^_^)b

  ReplyDelete
 2. salam akk....
  wah nie baru la bagus.dah tukar.dgr nasihat betul akk sis nie.heheheh.even i m no longer as blogger but masuk blog member2 baik satu kewajipan.hehehe.sayang akk!!!THINGS WERE FUN WHEN WE WERE STILL FRIENDS..SO WHAT HAPPENED BETWEEN US???
  muahsssssssss

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. muaaahssss....
  Lu pikir la sendiri...

  muahhahaa.. caaayangg dier jugak..

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.