AKO no one else - Part 1

ni masa kat kampung.. sibuk nak jugak pakai baju 'jubah' tuh

Comei tak boodak tembam nih?
ha teruja ke kak CT oiii??? :p

Konpom dah teruja la tuh tgk budak comei ni..
Setahun waktu nih...
OK ok jgn lupa isi borang dulu ye kak CT .. hahahah

Ehemm... jeling kak CT ngan CM...
Amacam... teruja tak??
Comei kan??
Ha kan dah kata dah..
So, amacam, teruja x nak wat menantu nih??

mauhahahahaa.....
Tunggu... more to appear...

Nota Jemari: jangan kutuk!! Ako ketOk kang!!
Share:

4 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.