,

Cheezee KEK

"cheese cake sape punya ni weii??"

"hurmm nampak cam sedap je nih.. Ako rasa sket laa ek!"

"nyummmyy konpom sedap.. lazat lemak berkrim.."
erkk aiyo makan cheese!!!!! Konpom berat naik arr camni!! iskk

Nota Jemari: asek makan makan makan!!

Share:

7 comments:

  1. Cheese Cake, alahaiiii ... dulu boleh hadap, sekarang kena puasa.

    ReplyDelete
  2. puasa jgn x poser abang long .. hehehe.. x leh makan slalu ;-)

    ReplyDelete
  3. makan sorang nampak, tapi Am tak minat chesse kek, isteri Am memang minat giler hehehe

    ps: datang lah rumah boleh tukar recepi dgn isteri Am

    ReplyDelete
  4. makin tembam la akak lepas nih...

    ReplyDelete
  5. AM,
    alaahaii nak soh masak kek, idok le reti.. takat nak amkan tu ok lagi..

    psstt apa kata soh kak linda buatkan kek tuk kitrg *Sengih*

    shay,
    erkk... tidakkkkkkkk!!

    ReplyDelete
  6. cheese cake... nak juge..nak juge.. eh! cheese cake nie sama tak dgn spesis moon cake?? -aku blur

    ReplyDelete
  7. mana sama arr iskk.... ko ni.. moon cake ada bulan la kot..

    ciskek ada ciss banyak2...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.