,

Eh, kad apa nih?

Masuk opis je tadi, jenguk atas meja, "eh ada kad!"
Kad apa plak nih? Suspen je tau..

"Eh kad jemputan kawen laaa!!"

Yeehaaaa macam tau2 aje. Semalam ako dok terpikir gak, takde ke owang nak bagi kad jemputan kawen kat ako. Tengok, alih2 pagi ni dah dapat satu!!
Rezeki betul.. Alhamdulilah..

Ntah, tetiba lak teringin nak pegi kenduri kawen.
Muahahha nak tgu kenduri ako, lambat la lagi ye.

So, tak sabar nak makan nasi minya nih..
Thanks kak ani!!

Nota Jemari: lately selera baikk punya..
Share:

2 comments:

  1. ko.. kat blog ku..ada soang lagik akan apat adiah...ko tercalon sebagai bakal..baik ko pi...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.