Handsfree ..

Dah lama nak membeli ini barang.
Sebab nya yg original ntah hilang ke mana.
Susah plak bila ada call masuk n ako slalu kena kasi loudspeaker.
Tapi bila dah pakai loudspeaker, hurmm harus la cakap pun menjerit2..
Ater.. orang sana x dengar sore kiter.

Testing testing..
hurmm hopefully boleh dipakai guna la handsfree itu.
Nak beli yang ori?? erkk ako sedar kemampuan diri.
Yang cikai pun jadi lah, asalkan bende alah tu berfungsi.

"helo! helo!"
Ye ye kedengaran sore di sana..
Alhamdulilah, makna nyer handsfree itu boleh dipakaiguna.

Lepas ni, apa lagi ek barang yg ako perlu beli?

Repair kete? gurlpp....

Nota Jemari: help me!! help me!!
Share:

2 comments:

  1. Sedih aja bila nak citer pasal repair kereta ya hehehe

    ReplyDelete
  2. tu la klu citer pasal kete ni mmg otomatik jd sedih huhu :(

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.