Hang Tuah kat KL

Kowang nak jumpa Hang Tuah?
Tak yah gi sampai ke Melaka.
Hang Tuah dah sampai KL pun..

Lunch, melantak mi bandung Muar, kata nya la.
Tapi ntah ek..
Ako idok le tahu membezakan rasa yg ori..
Ok la, masih boleh ditelan dek anak tekak ako nih..
Sedap?
Ermm kena la gi melawat sendiri Hang Tuah itu, baru le leh tahu sedap ke idak ye..

Tapi kan awat ako cam rasa x kenyang nih??
Lapar lagi arr!!!
iskkk...

Nota Jemari: nak gumuk kah?
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.