Jemputan kenduri

Kenduri itu esok, lunch time..
Cop cop bukan kenduri kawen, ok!!
Kenduri doa selamat kat umah makcik ako..
Harus la kena pegi..
Remind kakak ako, ciss ada ke patot ayat dia camni, "ko gi lah. Aku ada kenduri kat tmn umah aku ni. Ken salam jek kat dia.."

Tidakkkkk!! Kijammm sungguh kakak ako nan sowang itu.
Ako ni bukan apa, walaupun umah makcik sedara sendiri tapi klu disuruh nya ako pegi sowang2, konpom ako dapat bayangkan keboringan yang akan melanda diri ako kat umah makcik itu. Adusss... erkk ada sesape nak tolong temankan tak??? Pelisssssss..........!! *wat muka kesian*

Awat la cousin ako yang sowang itu jauh benor duduk nya.. Iskk.. cepat la weii ko pindah kat KL ni balik!! Pastu senang sket ako hangkut ko gi mana2... Alahaaiii..*tensen seh!*

Nak pegi ke tak?
Kena pegi!
Tapi konpom x besh!
Ishh nama pun kenduri doa selamat... opsss...
Ngehh ngehh...
Ye la ye la ako pegi!!

Nota Jemari: tak suker jalan sowang2... otomatik teringat kat MAK..huhu
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.