,

Makan TIME!

Lunch ke SOGO.
Dah lama x ke sana..
WOW, sale giler2...
Tapi idok le ako nak membeli.
Sedar kemampuan diri.

Lunch musti makan.
Teringin nak makan spageti.
Tapi bila da sampai kat kyros kebab, lain plak yg ako order.
'croissant ayam plus fries'..

Nyummy .. iskk padahal malam tadi dah melantak bende yg sama..
Erkk gurlpp aiyo selera ako bertambah..
tidakkkkkkkkkkkkk...


Petang tadi tingin nak minum coke float.
Turun ke cafe kejap.
Dah order, alih2 dia cakap coke takde.
Hurmm.. so tukar je la coke ke 7-up float.

Minum je laa...

slurp....

Nota Jemari: Kowang jgn komen!!
Share:

6 comments:

  1. nak komen jugak hehehe

    ps: kenapa beli satu aja, belilah dua boleh Am join

    ReplyDelete
  2. hehehhe dah makan tuk satu pewot jer :p

    ReplyDelete
  3. sis,
    takleh nk komen kat msjbox akak..hehehe..
    terpegun tgk akak kena interbiu ngn rtm..tu yg pakai msjbox.kah3
    sedapnya menu lunch..nyum3

    ReplyDelete
  4. Aie,
    ceh ceh. x de makne nyer nak pegun2 dikk oiii... :p

    pstt jemput makan

    ReplyDelete
  5. nmpk cam sedap jek mknn itu...huhu...

    ReplyDelete
  6. ye ye semestinya sedap..
    erkk awak ngidam ker??? aiyoo cepat soh hubby belikan makanan itu :D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.