M.A.L.A.S!!

Sowi ek, ako sekarang mmg tgh malas nak menjenguk blog owang len..
Mood nak merayap2 sudah ilang..
Harus ku kumpul balik segala mood2 yg dulu..
*pening*

Thanks la kat kowang yg rajin jengah ke sini..
keRAJINan kowang tak dapat ako nak balas..
kerna keMALASan ako amat2 la tinggi!!
*maaf*

Nota Jemari: mood jatuh merundum... toinn toin..
Share:

3 comments:

  1. macam saham lak mood ako ni..jap naik,jap turun..sekali turun merudum..rugi teruk di bt nye...keh3

    ReplyDelete
  2. tp akak kene tag dgn sy tau.. da rajin nanti jgn lupe buat ;)

    ReplyDelete
  3. lin,
    hahahaha nama pun wat keje relate ngan saham.. ahahhaa... :))

    masy,
    erkk ramai nyer yg rajin mngetag nih iskk...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.