,

Rindu ABIN!!


Goshhh..... lately ni asek teringat kat dier jer...
Lately ni asek terasa windu je kat dier..
Lately ni asek ternanti2 je kepulangan dier...
Huwaaaaa... ako windu ABIN!!!

ABIN oo ABIN,
Pulang lah...
Aunty Nana windu sesangat kat ABIN!!

Aiyooo.... harus paksa adek ako balik KL coti sekolah nih..
keRINDUan yang tak boleh nak disimpan2 lagi...

I MISS ABIN sooooo MUCH!!!

Nota Jemari: Nak windu anak sendiri, lambat sangat nak kuar kan!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.