Followers

Sunday, November 16, 2008

Tag dari Kak Intan & ........

Ako kena tag work station dari kak Intan & sape ek lagi sowang?? Tak ingat plak.. btw ni ako tempek la ek tempat keje ako.. Jangan kutuk.. Sila abaikan segala kekusutan dalam gambar itu.

Ini lah meja ako kat opis..
Hepp ye ye ako tahu nampak serabut..
Jangan soh ako kemas sbb konpom lepas kemas akan tetap berserabut balik.. Jadi, biar kan aje meja itu sebegitu rupa sampai bebila.
Tak tahu bila meja itu akan nampak kemas & cantek..
Erkk... perlu ker??

OK kasi jauh sket pandangan tu...
Ini keseluruhan work station ako..
Sebelah itu kawan ako. Nama dia Farihah. Kami punya tempat keje sebelah menyebelah.. Senang untuk kami bergosip, mengutuk & sebagai nya... Tiada gangguan tapi AWAS, walau pun nampak cam xde pape, tapi bila kami berbisik pasti ada telinga2 yg cuba untuk memahami butiran bisikan kami..

Erkk... x suker sungguh!!
Itu lah lumrah kehidupan di opis, betul tak?! *wink*

Ini plak dari pandangan sisi meja ako..
Hoitt, ako dah cakap, sila abaikan segala kekusutan dalam gambar itu!!!

Yang ini plak pandangan keseluruhan opis ako..
Amek kowang, satu opis ako tempek kat sini.. Muahahahaha...
Ini gambaran dari pantry ako ye, kawan2!

Ini pantry..
Tempat ako melantak..

Ini plak tempat ako melepak..
Beristirehat..
Tempat menenangkan pikiran...
Tempat kami bermain..
Tempat kami membuta...
muhahaha segala2 nya kat sini..

Ha puas hati! Sumer tempat ako tempek kat sini...
Ekceli ako dah pernah dah tempek sume ni kat entry sebelum2 nya...
Malas nak cari so ako tempek balik.
So layaaannnnn!!

Sekian.

Nota Jemari: Setel!!

2 comments:

SiS-lin said...

mak aii besau ye ofis ako..siap tmpt rehat,ada tv lg..mmg bgus boss punye ofis tu ye...

AKO said...

hehheh aha boleh tahan gak opis kat sini... ada tb tp siaran x elok sangat... nak soh subscribe astro, dah ada kat library.. so kdg2 je klu boring br tgk tb heheh..