Tag from MASY

Macam-macam la kowang ni!!

RULE #1 People who have been tagged must write their answers on their blogs and replace any 1 questions that they dislike with a new question formulated by themselves

RULE #2 Tag 5 people to do this quiz and those who are tagged cannot refuse. These people must state who they were tagged by and cannot tag the person whom they were tagged by and continue this game by sending it to other people.


1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
B4 jawab ako nak tanya dulu, Sape sudi jadi LOVER ako ek?? Agak2 patut x ako jawab soklan nih?

2. If you can have a dream to come true, what would it be?
MAJLIS KAWEN gilang gemilang... aci dakkk... muahahahahha

3. Whose butt would you like to kick?
beep-beep, bleh tak?? Sebab dia saja kasi ako jeles tengok dia dapat makan KFC FREE malam tadi... huh.. mencikk!!!

4. What would you do with a billion dollars?
MAJLIS KAWEN gilang gemilang... muhhahaha....*suker plakkk*

5. Will you fall in love with your bestfriend?
erkkk camne ek, besfren jantan pun ako takdo, camno nak pall in lap...

6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
Nak dedua baru syiokkkk!! Tak moh syiok sendiri...

7. Are you gorgoues?
Errkkk... sape leh tolong jawab?!! *sengih*

8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
Takdo pun!!

9. What do you pray each day for your loved one?
Untuk MAK n ABAH... moga abadi selamanya kat sana ngan tenang..

10. What takes you down the fastest?
klu ada prob melibatkan duit. aku leh down dgn fast, *pinjam ayat masy*

11. How would you see yourself in ten years time?
40 tahun. erkkk...nak kata dah jadi nenek, belom kot.. anak pun x muncul lagi nih..

12. What do you really want at the moment of responding to this tag?
bile nak abes tag ni, ade brape soklan lg ni? *pinjam ayat masy lagi*

13. What kind of person do you think the person who tagged you is?
Sempoii n hotak kiok... eh maksud akak gila2... *jgn salah paham*

14. Would you rather be single and rich or married but poor?
Erkk.. erkk.. gurlpp... no komen

15. What’s the first thing you do when you wake up?
kemas katil la weii...

16. What’s the character must have in your partner?
Tak moh yg SERIOUS!! Mati kejung ako ngadap owang yg siyes ni weii...

17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
Yang masuk meminang ako dulu!! wkkakakka...

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
Erkk mcm payah jer... Sape pernah rasa, dia tahu la kot *wink*

19. Do you prefer being single or having a relationship?
aku pilih single daripada ade partner yang macam jahanam. tapi kalau dia itu precious, i choose having a relationship ler ehehehe. *pinjam ayat masy lagi.. hahha jgn marah eh*

20. Would you leave your family behind just to chase your dreams?
KONPOM mmg tak dapat punya!!

Nota Jemari: Masy, setel!!
Share:

4 comments:

  1. ahahahaha byk betul plagiat jawapan di sini ya! tp takpe, diampunkan muahahaha.

    mekasih kak layan tag ni eheheh ;)

    ReplyDelete
  2. hihi..sian dia asik kene tag jek..:p

    ReplyDelete
  3. nasib baik Am tak kena Tag ni, kalau tak tak reti nak jawab bahasa inggeris ni hehehe

    ReplyDelete
  4. masy,
    hehehehe nak buek camno, maleh nak pikir ayat2.. :-D

    missjaja,
    tu la pasal kan huhu

    Am,
    eleh x reti konon.. piirahhh :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.