Thursday, December 18, 2008

DINNER @ de templer

Janji bertemu di sini.
Bertentang mata kami bertiga..
Pertemuaan yang tidak dirancang.

Pestime ako ke situ.
Restoran Masakan Cina tapi halal.
Lokasi di Tmn Melati.

Pelbagai lauk-pauk diorder.
Ako yang jarang makan malam terpaksa menghabiskan jua makanan2 itu.
Waduhhhhh.. hilang diet ok!

Yang spesel bila nasi diletakkan di dalam bekas itu.
hehhehe pestime ako tgk.. UNIK!
Selalu kat kenduri2 kawen je kita akan nampak..
Jarang restoran akan letak nasi dalam mende tu tuk dihidangkan kat customer..

Aniwei thanks buat mereka sbb membelanja diri ku ini.
Seronok mendengar citer & pengalaman keje2 uncle.
Nampak gaya pasni boleh buat novel la pulak sumer citer2 itu...

Nota Jemari: murah rezeki kamu sekeluarga. AMIN

7 comments:

  1. aduss retna... nampak macam sedap gilos makanan kat atas meja tuh... cam ni uncle pun nak gi rasa gak camna... susah gak nak cari restoran makanan cina halal kat KL nih... katanya pemilik de templer tu melayu kan...?

    dah meleleh air lior nie....

    ReplyDelete
  2. waduh ret...mana diet mlm tu...hilang masuk dlm termos tu ke ret....kita sama la ye...pantang nmpk sedap,belasah je le...

    ReplyDelete
  3. uncle,
    hahaha sbb owner dia melayu tu yg berani nak makan.. Jom la uncle kita makan ramai2 plak :p

    LIN,
    mmg hilang da diet malam tadi.. huwaaaaa

    ReplyDelete
  4. makan sedap aje ye kak retna..ha..ha..ha..

    p/s: mkn je ketika masih ade selera..

    ReplyDelete
  5. ya betul makan selagi ada selera kan kan kan... ;-)

    ReplyDelete
  6. retna, kalu datang kat ipoh, teman atau fysal pon boley blanja makan kat restoran masakan cina, Restoran Laksamana Cheng Ho... gerenti kaw...tgk namanya pon dah klasik...

    ReplyDelete
  7. UNCLE,
    harus laaa sampai sana kena soh uncle or fysal wat makan2.. :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.