,

DINNER @ de templer

Janji bertemu di sini.
Bertentang mata kami bertiga..
Pertemuaan yang tidak dirancang.

Pestime ako ke situ.
Restoran Masakan Cina tapi halal.
Lokasi di Tmn Melati.

Pelbagai lauk-pauk diorder.
Ako yang jarang makan malam terpaksa menghabiskan jua makanan2 itu.
Waduhhhhh.. hilang diet ok!

Yang spesel bila nasi diletakkan di dalam bekas itu.
hehhehe pestime ako tgk.. UNIK!
Selalu kat kenduri2 kawen je kita akan nampak..
Jarang restoran akan letak nasi dalam mende tu tuk dihidangkan kat customer..

Aniwei thanks buat mereka sbb membelanja diri ku ini.
Seronok mendengar citer & pengalaman keje2 uncle.
Nampak gaya pasni boleh buat novel la pulak sumer citer2 itu...

Nota Jemari: murah rezeki kamu sekeluarga. AMIN
Share:

7 comments:

  1. aduss retna... nampak macam sedap gilos makanan kat atas meja tuh... cam ni uncle pun nak gi rasa gak camna... susah gak nak cari restoran makanan cina halal kat KL nih... katanya pemilik de templer tu melayu kan...?

    dah meleleh air lior nie....

    ReplyDelete
  2. waduh ret...mana diet mlm tu...hilang masuk dlm termos tu ke ret....kita sama la ye...pantang nmpk sedap,belasah je le...

    ReplyDelete
  3. uncle,
    hahaha sbb owner dia melayu tu yg berani nak makan.. Jom la uncle kita makan ramai2 plak :p

    LIN,
    mmg hilang da diet malam tadi.. huwaaaaa

    ReplyDelete
  4. makan sedap aje ye kak retna..ha..ha..ha..

    p/s: mkn je ketika masih ade selera..

    ReplyDelete
  5. ya betul makan selagi ada selera kan kan kan... ;-)

    ReplyDelete
  6. retna, kalu datang kat ipoh, teman atau fysal pon boley blanja makan kat restoran masakan cina, Restoran Laksamana Cheng Ho... gerenti kaw...tgk namanya pon dah klasik...

    ReplyDelete
  7. UNCLE,
    harus laaa sampai sana kena soh uncle or fysal wat makan2.. :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.