,

Fridge Magnet

Ini fridge magnet.
Klu pegi ke satu2 tempat, ako musti akan beli satu fridge magnet sebagai kenang2an..
Koleksi kat opis kebanyakkan owang yg bagi.
Koleksi kat umah slalunya ako cari sendiri.

Pasni harus menambah lagi fridge magnet yg sedia ada.

Nota Jemari: cantek, tertarek & menarek
Share:

2 comments:

  1. ooo, rupa-rupanya suka collect ni juga ekk.... umah uncle ada gak la few... tp saja2 beli jer...

    ReplyDelete
  2. aha uncle.. kat opis pun ada lagi.. ramai opismet yg keje luar slalu belikan fridge magnet nih ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.