It's CAMPING TIME!!

Kenangan bercamping & bbq..
Seronok?
Yeahh.. sbb ako mmg suker xtvt sebegitu, maka bagi ako ianya adalah sesuatu yang sungguh menyeronokkan segala isi pewot ako. Kowang? Nak merasai keseronokan sebegitu? Jangan risau, kowang masih boleh mengjoinkan diri ngan xtvt camping yang akan datang. Segala maklumat, bole jenguk kat sini , OK!!

So, apa tunggu lagi??!!!
Jom JOIN camping kat negeri JOHOR pulak...
Ada apa kat sana?
Macam2 xtvt dari penganjur yg pasti menyeronokkan.

Tarikh: Sabtu, 27 Dec 2008
Lokasi & Penginapan / Perkhemahan :
Mutiara Motor Resort, Tg. Sedili
*
Sedili Kechil,
81910 Kota Tinggi, Johor


Dan juga

Tarikh: Ahad, 28 Dec 2008
Air Terjun Kota Tinggi,
Johor Darul Ta'zim

Jom cuti-cuti MALAYSIA.

Nota Jemari: ako nak bawa baju ujan
Share:

6 comments:

 1. yg kecik skli tu..aku tau sapa punye khemah..nasib x boleh bwk khemah ye..syhhhhhh

  ReplyDelete
 2. super............i like ur blog

  ReplyDelete
 3. camping ke tido kat hotel ? hari tu kata kat hotel ! ko saja eh nk kasi aku jeles ??? waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... nak pegi gak !

  ReplyDelete
 4. tukat plan dah.. camping plak.... jomm arrr :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.