Followers

Wednesday, December 24, 2008

Makan bersama si kecik??

Tengah dok nak melantak, datang plak budak kecik nih.
Alih2 join duduk sekali ngan ako..
Wahh... alang2 dia peramah, so ako layan borak la ngan dia.

Kowang pasan kentang goreng depan dia tu?
Ha tu dia paksa tukang masak soh buat satu khas tuk dia.
Oh ye budak kecik ni anak tokey kedai itu.

Sebab dia dah dok sebelah ako tiba2 kan, so harus la ako ajak dia begambar sama.
Wahhh... kan main suker lagi dier..
Senyum lebor memanjang..

Nota Jemari: budak2 pun pandai berkawan

2 comments:

BigMouth said...

Blog awak pun best!!! i like!! hikss...
Budak tu boring kot!! tu yg die sembang ngan awak!!!

AKO said...

hehhe agak nya la kan dia bboring tu yg dia pun join kitrg makn gak hehe