,

Persiapan SEMINGGU lagi

Macam yang kowang sedia maklum, 2008 hampir sampai ke penghujung tahun. Msjbox.com juga tidak ketinggalan untuk menyambut tahun baru bersama rerakan bloggers. Maka, satu event penutup 2008 iaitu Msjbox Holiday telah dirancang sejak awal lagi. Pelbagai persiapan dari segi tempat, kemudahan pengangkutan, acara dan lain2 lagi telah disediakan dengan begitu rapi oleh pihak yg terlibat secara langsung ataupun tidak. Baca kat sini, sini sini.

Itu persiapan dari pihak penganjur. Camne plak persiapan ako tuk bercoti2... Jom kita tengok!

Kete - harus diservis terlebih dahulu TAPI belum sempat mau servis
Tayar - harus di'check' juga TAPI belum ada masa nak gi kedai tayar
Hadiah - kata nya harus bawa 1 hadiah TAPI belum sempat mau beli
Baju - kena pakai baju kaler BIRU & MERAH? TAPI erkk ada ke ek?

Erkk apa lagi ek kena prepare? Jap jap klu tgkkan satu hape pun ako x ready lagi. So, apa yg ako lengah2kan lagi ek? SEMINGGU je lagi... Alamak, ako dah takde masa nih!! Pening...

Nota Jemari: gurllpp.....
Share:

6 comments:

  1. apo tunggu lagikk! cepat2 la prepare.. :) x lama dh tau.. ke mood rajin x mai dtg. keke

    ReplyDelete
  2. tu la ann.. rasa nya mood MALAS masih menyerang lagi nih.. hahaha ntah bila mau hilang pun xtahu :p

    ReplyDelete
  3. aduh la ako..cepat prepare,sediakan payung sebelum hujan....keh3,lin pun smbil prepare rumah dn bilik utk kowang...

    ReplyDelete
  4. aduh LIN,
    x tau nak start dari mana.. pack time la skrg nih.. huhu...

    ReplyDelete
  5. hai sorang pun susah, I ni nak prepare untuk 5 olang tau.....hmmm lagi bengang, nasib baik 2 days 1 night jer :)

    ReplyDelete
  6. ehehehe tu la kan..
    so lima2 beli hadiah gak ker?? heheh..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.