Followers

Friday, December 19, 2008

Persiapan SEMINGGU lagi

Macam yang kowang sedia maklum, 2008 hampir sampai ke penghujung tahun. Msjbox.com juga tidak ketinggalan untuk menyambut tahun baru bersama rerakan bloggers. Maka, satu event penutup 2008 iaitu Msjbox Holiday telah dirancang sejak awal lagi. Pelbagai persiapan dari segi tempat, kemudahan pengangkutan, acara dan lain2 lagi telah disediakan dengan begitu rapi oleh pihak yg terlibat secara langsung ataupun tidak. Baca kat sini, sini sini.

Itu persiapan dari pihak penganjur. Camne plak persiapan ako tuk bercoti2... Jom kita tengok!

Kete - harus diservis terlebih dahulu TAPI belum sempat mau servis
Tayar - harus di'check' juga TAPI belum ada masa nak gi kedai tayar
Hadiah - kata nya harus bawa 1 hadiah TAPI belum sempat mau beli
Baju - kena pakai baju kaler BIRU & MERAH? TAPI erkk ada ke ek?

Erkk apa lagi ek kena prepare? Jap jap klu tgkkan satu hape pun ako x ready lagi. So, apa yg ako lengah2kan lagi ek? SEMINGGU je lagi... Alamak, ako dah takde masa nih!! Pening...

Nota Jemari: gurllpp.....

6 comments:

an.wardrobe said...

apo tunggu lagikk! cepat2 la prepare.. :) x lama dh tau.. ke mood rajin x mai dtg. keke

AKO said...

tu la ann.. rasa nya mood MALAS masih menyerang lagi nih.. hahaha ntah bila mau hilang pun xtahu :p

SiS-lin said...

aduh la ako..cepat prepare,sediakan payung sebelum hujan....keh3,lin pun smbil prepare rumah dn bilik utk kowang...

AKO said...

aduh LIN,
x tau nak start dari mana.. pack time la skrg nih.. huhu...

moralle said...

hai sorang pun susah, I ni nak prepare untuk 5 olang tau.....hmmm lagi bengang, nasib baik 2 days 1 night jer :)

retna said...

ehehehe tu la kan..
so lima2 beli hadiah gak ker?? heheh..