,

Treasure Hunt 2008 - Part 2

Malam ada dinner kat Lanai Kijang.
Tema "Animasi Kartun".
Tapi kitrg malas mau ber'dandan' ikut tema.

Kami posing dalam bilik before masuk dewan.
Ida, AKO, Dilla n Mya
Kowang yang poyos... muahahha... *PEACE*

Ako gedik ngan mya di luar bilik.

Melantak sudah.
Melalak sudah.
Keputusan pemenang juga sudah.

Selesai dinner..

Join venture team..
We're the BEST!
Thanks & Congrats sumer..

Yeah we're in da' top 10 list.
Yeeahhaaaa menang juga!!
hadiah berupa cash RM....

Kami kongsi bersama.
Kowang mmg best!
Thanks again.

Nota Jemari: last minit join mmg berbaloi
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.