Followers

Wednesday, April 15, 2009

Eheh, sape tuh??!!!

"eheh, che mat ker tuh???"

Ako kejar... jenuh mengejar... sbb dia berjalan terlalu laju..
phewww.. penat, letih ako mengejar..
Ako x tegur sbb konpom ako tahu tu bukan che mat pun.. muahahahaha.... saja ako kejar sbb aritu kan kat blog che mat ada citer pasal dia beli backpack tuk letak laptop dia. Ha kowang igt x? Masa balik petang semlm, kuar je dari pintu gate opis ako, tup tup terpandang owang itu. Hahaha dari belakang mmg mcm gaya che mat. Tetambah dia pun pakai backpack. Tu yang cam excited ako mengejar.. saja sebab otomatik dalam kepala hotak nak buat entry nih..

haahahahaaha..... x pasal2 je men kejar2 plak atas jambatan.
ok dah stop citer pasal che mat palsu. *sengih*

Dalam LRT, mcm biasa ako lebih suker berdiri. Dapat memerhatikan 'peel' owang2 dalam lrt ngan jelas. Memula 'aunty' tu duduk punya la sopan. Alih2 masuk sowang mamat ni duduk di hadapan itu 'aunty'. ermmm tup tup 'aunty' itu berubah keDUDUKan. erkk kowang tgk laa gaya 'aunty' itu. WOW!!! Tersengih ako sengsowang. Mula laa tangan gatal nak snappy. Dan hasil nya, kowang lihat la sendiri...

Ini ako kasi close up sket. Tapi gegar lak sbb masa ni owang dah mula berpusu nak masuk lrt. Tapi ok asal kowang still leh nampak... hahhhaaa....

Adehhh 'aunty' oiii.... seb baek bukan bulan poser. Klu tak, ako rasa konpom mamat depan tu kurang dah pahala dia... Nasib badan laaa kan.

Nota Jemari: Ishh macam2 peel manusia ni kan

~AKO no one else~,

11 comments:

Nik Nurehan said...

huish!!! ada gak aunty yg mcm ni yerk.. hahaha.. over tul..

AKO said...

heeehhee saja dia mau test power kot :p

Jocko said...

isk ko ni RET... tak baik tau,,, lain kali ambik gambat awek muda skit,,, tua tak lalu la,,, hahahaha

AKO said...

elehh x lalu konon... piidaaahh.. xpe xpe nnt klu ada yg amoi cun2 kasi pose mcm tu, ako snappy n tempek kat sni :p

SiS-lin said...

eee itu tua selulit penuh pun dok tayang...eee geli nye...malu weiiii

Kasawari said...

hoi.. ni kerja ko ek kat dlm lrt. .ermmm.. amik yg muda2 ler pulak ek.. =))

AKO said...

Lin,
ehehhe tang selulit tu kena pelan2 sket cakap lin :p

Kasawari,
ewah2 ada hati gak nak 'layan' yg muda... :-D

CT Delima said...

ret..dari belakang tu ada iras sikit jer kan..tapi besar sgt backpack dia tu.mana ada CM nak bawak macam beg sekola tu hahaha


amboiiii..ko ni x der keja ehh ret.kalau k.ct yang duk kat situ konpom k.ct pandang lain.x tau lah kalau CM yang duk kat situ hahahahahaha akan ku cungkil mata CM tu keh3

AKO said...

Kak CT,
ha ada la iras sket kan.. tu yg jenuh mengejar gak mamat tu wkakakaka...

haaaa xpe kak, klu CM tgk, saya pun leh tolong cungkilkan mata dia gak... :p

CM said...

nak tengok!! nak tengok gak!!! miahahahahaha :D =))

AKO said...

gatal tau!!!! bluwekkkkk :p