, ,

Miting ngan PENGARAH baru

Jam 2.45 petang....
Sunyi sepi sahaja....


Jam 3 petang menjelang...
keBISINGan mula terasa..
keKECOHan melanda..
keSEPIan telah hilang..




"hoitttt kowangg!!! Dah dah jap agi PENGARAH nak datang weiii...."
hingar bingar department ako tadi...
Mentang2 pengarah x masuk lagi...

Masuk je PENGARAH, zasssssss memasing diam membisu.
Caittt pooodaaahhh!! Memasing sungggun pandai berlakon...

Nota Jemari: oo tadi kami ada sesi communication dengan PENGARAH baru

~AKO no one else~,
Share:

7 comments:

  1. mesti pengarah tu garang kan?sal tu semua diam je..kekeke

    ReplyDelete
  2. Lin,
    tak garang pun tapi biasa laa 'kasi respect' je sket.

    Tinie,
    FRAZIALI..

    ReplyDelete
  3. ni konpom..memang kaki tong kosong kan hahahaha tau x apa maksud tong kosomg tu..haaaa..tu kena tanya CM.hanya CM jer yang tau huhuhu

    ReplyDelete
  4. kak CT,
    TONG KOSONG????? erkk apa tu??

    ReplyDelete
  5. kena tanya CM lah..apa makna tong kosong(tin kosong) hehehe

    ReplyDelete
  6. erkk.. ok ok nnt jumpa CM saya tanya ek ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.