Lunch AKO

Al-kisah... x tahu nak makan apa lunch tadi..
Mengajak si teman ni ke cafe sahaja.
Sampai di cafe tak tahu plak mau telan apa..
Alih2 berpakat le makan mende di bawah nih...


Konon nama di dalam menu adalah 'Cili Padi Fried Rice ala Thai Style'. Dalam kepala hotak sudah membayangkan nasi goreng yang pedas & superb... sbb dah kata nama ala2 thai.. Bila dah di depan mata, erkk... tidak seperti yang diharapkan. Hanya sambal belacan menjadikan ianya pedas. Nasi adalah sangat2 tidak pedas.. *sungguh kecewa*

Tapi kekecewaan ako terubat bila dapat minum ini ayor... Nyummyy.... 'ice chocolate' ... slurppp... Ako teringin nak minum sbb aritu terpandang kat blog si Jocko. Seb baek murah jer.. "Woitt Jocko, ko tgk ako dah terpengauh nak layan itu air"... iskk....


Nama pun minum air manis kan, so harus lah meneutralkan balik isi pewot ako nih... Air suam sangat wajib klu ako makan kat cafe. Btw, air suam minum ngan straw... ehhee... cam dah TERbiasa plak. So, jangan pelik ek?!! Bukan apa, sbb aritu ntah sape tanya ako, asal nak minum air suam kena pakai straw?? Sajorkk... :p

Nota Jemari: malam ni nak makan apa?? takkan megi lagi kot??

~AKO no one else~,
Share:

7 comments:

  1. hahaha, pasni,,, ko sure naik 5kg... hahaha,,, baik ko pegi ukur balik baju pengantin ko...

    ReplyDelete
  2. baju pengantin?? ermm dh ukur?? betul jgk tu,kena ukur balik tu...kot2 kang butang trcabut...hehehehe

    ReplyDelete
  3. Jocko,
    erkk... naik 5kg???? ssyyyy alahai ko ni jgn kasi pecah rehsia arr... iskk.... dendiam weii.. :p ko kan nak jd photographer ako sokkk :-D

    Lin,
    iskkk amboiii lin, kot iye pun xde arr smp tercabot butang baju perantin ako tu weiiii :p

    ReplyDelete
  4. hahaha..betul tu.lemak2 dibadan dah semakin menebal di serata badan.harus di buangkan sedikit,bior butang baju tu x tercabut semasa mencubanya hahahaha

    ReplyDelete
  5. kak CT,
    huhu.... sumer org dengki nih... mana de tercabot2 laa... insyallah ok lagi nih.. :p

    ReplyDelete
  6. klu akak minom air suam dpn sayer pong msti sy tanye apsal menom pakai straw heheheh

    ReplyDelete
  7. Masy,
    ahahahaha pasni dah x yah tanya2 ek... :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.