Followers

Tuesday, April 14, 2009

Lunch AKO

Al-kisah... x tahu nak makan apa lunch tadi..
Mengajak si teman ni ke cafe sahaja.
Sampai di cafe tak tahu plak mau telan apa..
Alih2 berpakat le makan mende di bawah nih...


Konon nama di dalam menu adalah 'Cili Padi Fried Rice ala Thai Style'. Dalam kepala hotak sudah membayangkan nasi goreng yang pedas & superb... sbb dah kata nama ala2 thai.. Bila dah di depan mata, erkk... tidak seperti yang diharapkan. Hanya sambal belacan menjadikan ianya pedas. Nasi adalah sangat2 tidak pedas.. *sungguh kecewa*

Tapi kekecewaan ako terubat bila dapat minum ini ayor... Nyummyy.... 'ice chocolate' ... slurppp... Ako teringin nak minum sbb aritu terpandang kat blog si Jocko. Seb baek murah jer.. "Woitt Jocko, ko tgk ako dah terpengauh nak layan itu air"... iskk....


Nama pun minum air manis kan, so harus lah meneutralkan balik isi pewot ako nih... Air suam sangat wajib klu ako makan kat cafe. Btw, air suam minum ngan straw... ehhee... cam dah TERbiasa plak. So, jangan pelik ek?!! Bukan apa, sbb aritu ntah sape tanya ako, asal nak minum air suam kena pakai straw?? Sajorkk... :p

Nota Jemari: malam ni nak makan apa?? takkan megi lagi kot??

~AKO no one else~,

7 comments:

Jocko said...

hahaha, pasni,,, ko sure naik 5kg... hahaha,,, baik ko pegi ukur balik baju pengantin ko...

sis-lin said...

baju pengantin?? ermm dh ukur?? betul jgk tu,kena ukur balik tu...kot2 kang butang trcabut...hehehehe

AKO said...

Jocko,
erkk... naik 5kg???? ssyyyy alahai ko ni jgn kasi pecah rehsia arr... iskk.... dendiam weii.. :p ko kan nak jd photographer ako sokkk :-D

Lin,
iskkk amboiii lin, kot iye pun xde arr smp tercabot butang baju perantin ako tu weiiii :p

CT Delima said...

hahaha..betul tu.lemak2 dibadan dah semakin menebal di serata badan.harus di buangkan sedikit,bior butang baju tu x tercabut semasa mencubanya hahahaha

AKO said...

kak CT,
huhu.... sumer org dengki nih... mana de tercabot2 laa... insyallah ok lagi nih.. :p

Masy said...

klu akak minom air suam dpn sayer pong msti sy tanye apsal menom pakai straw heheheh

AKO said...

Masy,
ahahahaha pasni dah x yah tanya2 ek... :p