Mimpi K.O.W.A.N.G??!!

Dah dah... jom tido sumer...
muhahahaha ni pun leh jadi entry ek...
Lantak arr.....

OK gud nite sumer!!
Mimpi indah2 tau..

Oh ye malam tadi ako mimpi kowang!
Sape kowang?? hahahaa... kowang laa...
Mimpi apa ek??
Jap jap ako nak recall balik...

alaaa..... dah x ingat so gamak nya x best la mimpi tu kot..
muiahaahaha...
ok ok malam ni mau mimpi kowang lagi...
ala kowang yang lain la plak ye...
'Kowang' yg dah masuk lam mimpi ako, sila dok diam2 ek malam ni.
Tolong kasi laluan 'kowang' yg lain menerjah dalam mimpi ako...

Selamat Malam sumer...
Sweet dream..

Nota Jemari: bila nak mimpi dipatuk ular ni ek????
Share:

4 comments:

  1. sabo jelah ingatkn dlm melodi je kena terjah... ngeeeee....

    ReplyDelete
  2. kabus,
    hehehe skrg mana2 je musti kena terjah.. so AWAS!! heehee

    ReplyDelete
  3. hahaha... mimpi kena patuk ular yg xtahan tuu... tgok pulak ular apa Retna... King cobra ke ular lidi...:)) Btw uncle doakan segala yg baik yg Retna harapkan akan termakbul...

    ReplyDelete
  4. pstt uncle, klu boleh ular tu jgn la cam king cobra... ngeri lak nak mimpi kang.. eheheh


    aniweii tengkiu so much!!
    AMINNN AMINN AMINNN!!!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.