Bila RINDU datang tanpa dijemput

Oooo abang kamu sudah balik ye!
Sudah tiada rindu lagi la kan?!
Oo sangat jelessss....

Ako sedang merindu..
Rindu pada ABIN yg kejap agi akan pulang ke umah sendiri..
Rindu pada kengkawan yang dah lama x gather2...
Rindu pada arwah yang mmg sahih dan konpom takkan bertemu lagi..
Rindu pada kamu nan satu.

Ye saya memahami keperluan RINDU tapi saya juga manusia biasa yang sabar menanti bersama RINDu itu.... RINDU akan sentiasa datang tanpa dijemput maupun dihalau..

Ako RINDU kamu!!
RINDU sangat2.......................

Nota Jemari: kamu rindu ako?
Share:

2 comments:

  1. aku rindu kt ko...
    nk main scrabble..hahahhah

    ReplyDelete
  2. ye ye ako rindu mahu gahirah bermain :-D

    wkakakak

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.