Bila si putih bertemu si MERAH

Eheh...
Kowang nampak tak?
Kejadian adalah terjadi pada petang semalam.
Dalam keadaan ujan masih lagi turun.

Di suatu simpang itu, ako terpesona.
Ako terpegun..
Ako terpikat..
Ako tertarek..

Ye ye.. dengan tiba2, dengan segera ako mengSNAPPY itu objek.
..tapi nape ek??

Ooo sebab utama adalah dia berwarna MERAH.
..dan dia juga bernama JJP..

Oppsss awak, ye awak yang sedang memandu itu JJP.
Sowi ek saya publish kete awak tanpa permission.
Tapi saya tolong glamerkan kete awak tau kat sini..
*wink*

Ok dah dah, pape pun time kasih ye si MERAH.
Walau saya tempek kat sini secara curik2..
tapi saya puas!
*eheh.. tetiba je kan....*

Nota Jemari: PUTIH vs MERAH..
Share:

4 comments:

  1. wakakah..dh x de koja le tu....

    ReplyDelete
  2. Oiiii.... kang kena saman lak ko ni ret publis no keta org hahaha

    ReplyDelete
  3. erkk SAMAN? uishh sensitif bab2 saman ni kan :-D

    ala.. klu dia sman saya, saya kenyit je mata kat dia, gerenti dia x jadi nak saman :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.