Happy Annivesary


Buat Puan Marlin & En Sabar,

Hanya sekadar ucapan buat kalian,
Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke-15.
Moga perkahwinan yang dibina akan kekal sampai akhir hayat.

Nota Jemari: huwaaaaaa ako nak kawen gakkkk
Share:

6 comments:

  1. adeiii terharunye le ko ni..
    thankx ret,sama le mendoakan oke..aku tgk tggu lai aku blk ni..dh otw blk keje ni..hehehehe

    ReplyDelete
  2. Happy Anniversary Sis Lin..
    Good achievement 15 years

    ReplyDelete
  3. kalau dapat letak gmbar sis lin time kawen mude2 dulu kan best.. hehe

    ReplyDelete
  4. Lin,
    Ure welkam friend ;-)
    ehehmm... ada pape kah malam tadi hehehe :p

    Aie,
    Amin!!

    Dir,
    heeheh kena tanya empunya diri la tu

    ReplyDelete
  5. Ret... bila ret nak buat anivesary lak hehehe

    Happy anivesary buat marlin dan sabar.moga mahligai yang dibina akan kekak selamanya.

    ReplyDelete
  6. Kak Ct,
    ehemm... akak tunggu je la ye. insyallah klu ada annivesary saya inform la akak :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.