Jamuan makan tergempar!!

Tetiba ada jamuan makan!
Ooooo tima kasih buat kak ct sekeluarga sbb buatkan jamuan makan2 tuk ako malam ni. Sangat2 terharu!! huhu...............

Macam biasa, harus la ako menghangkut si kiki ke mana2 sahaja. Tak lupa juga shai, Jun dan carneyz datang memeriahkan jamuan itu.

Besday kek kak ct yang buat.
Sangat2 sedap!
Siyes ako cakap, x muak bila dimakan.
Bole tapau tak kak??? hehehe....

Macam biasa la kan, pas makan semustinya memasing penat. Rehat sambel layan perasaan. Tapi eheh mana shai ek????

Oooo dek sebab baru mencabot gigi dan mood jatuh merundum, maka shai mengambil keputusan untuk pulang terlebih awal. Kesaketan yang amat katanya. Ooo kureng sket ko makan kan :p

Last but not least, x dapat bergambar ngan MAK dan AYAH, ngan ANAK pun jadi laa.. hehehe

Nota Jemari: thank u!

2 comments:

  1. makan lagi...aku ni dh 2hr x berak dek makan makan..auiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  2. ako saket pewot weii makan doyan.. panas panas panas... adehh....!!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com