,

Jamuan makan tergempar!!

Tetiba ada jamuan makan!
Ooooo tima kasih buat kak ct sekeluarga sbb buatkan jamuan makan2 tuk ako malam ni. Sangat2 terharu!! huhu...............

Macam biasa, harus la ako menghangkut si kiki ke mana2 sahaja. Tak lupa juga shai, Jun dan carneyz datang memeriahkan jamuan itu.

Besday kek kak ct yang buat.
Sangat2 sedap!
Siyes ako cakap, x muak bila dimakan.
Bole tapau tak kak??? hehehe....

Macam biasa la kan, pas makan semustinya memasing penat. Rehat sambel layan perasaan. Tapi eheh mana shai ek????

Oooo dek sebab baru mencabot gigi dan mood jatuh merundum, maka shai mengambil keputusan untuk pulang terlebih awal. Kesaketan yang amat katanya. Ooo kureng sket ko makan kan :p

Last but not least, x dapat bergambar ngan MAK dan AYAH, ngan ANAK pun jadi laa.. hehehe

Nota Jemari: thank u!
Share:

2 comments:

  1. makan lagi...aku ni dh 2hr x berak dek makan makan..auiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  2. ako saket pewot weii makan doyan.. panas panas panas... adehh....!!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.