Followers

Monday, June 22, 2009

Makan Seafood

Kan dah cakap, makan lagi!! ishh......

Ok ok perjalanan kami ke Bagan Lalang adalah mengambil masa lebih kurang sejam gitu. Berpandukan google map melalui hp Jun dan Lin, akhirnya sampai jua kami sumer ke sana. Walau sebenarnya kete si bonda sudah kehilangan dari pandangan mata kami, tapi alhamdulilah berjaya juga memasing berada di destinasi dengan selamat.

Waktu itu jam sudah hampir ke pukul 11 malam.
Erkkkkk apa jadah melantak tgh2 malam kan... huhu..
Nasi weii!! makan nasi!! erkk gurlpp................. tapi takkan nak pandang saja kan so harus la ako join melantak sama.

Ok.... dia tukang mengorder..
Sumer yang diorder sedap2 belaka.
Banyak hidangan terdampar di atas meja.
Jangan riso, klu x abesh, ada yang dah ready nak menapau.



Sebelum melantak, bergambar dahulu.
Muka menahan kelaparan.
Bila makanan sudah di depan mata, memasing sudah jadi mcm ikan pirana.
Aiyo, makan tak toleh kiri kanan... erkk... Klu x caya kowang leh layan gambar2 kat sini.

..dan tepat jam 12 tgh malam, Selamat Hari Bapa!!

Nota Jemari: bughok betul derang melantak... :p

Posted by Picasa

2 comments:

Sis-Lin said...

hahahaha....mmg bhugok muka owang2 yg melantak kan..
dh x hengat donia dh kan....
dh x ingat jamban pun yek..hahahaha

bz sikit hrni,aku ada hal nk di uruskan,nk ke ofis abg sat..

AKO said...

hahahah tau takpe..
bila memasing dah jumpa makanan, harus la xde nya nak kontrol2...
makan makan makan serbuu!!

Ooo bz ek.. xpe ako mengerti chewahhh :-D