,

Makan Seafood

Kan dah cakap, makan lagi!! ishh......

Ok ok perjalanan kami ke Bagan Lalang adalah mengambil masa lebih kurang sejam gitu. Berpandukan google map melalui hp Jun dan Lin, akhirnya sampai jua kami sumer ke sana. Walau sebenarnya kete si bonda sudah kehilangan dari pandangan mata kami, tapi alhamdulilah berjaya juga memasing berada di destinasi dengan selamat.

Waktu itu jam sudah hampir ke pukul 11 malam.
Erkkkkk apa jadah melantak tgh2 malam kan... huhu..
Nasi weii!! makan nasi!! erkk gurlpp................. tapi takkan nak pandang saja kan so harus la ako join melantak sama.

Ok.... dia tukang mengorder..
Sumer yang diorder sedap2 belaka.
Banyak hidangan terdampar di atas meja.
Jangan riso, klu x abesh, ada yang dah ready nak menapau.



Sebelum melantak, bergambar dahulu.
Muka menahan kelaparan.
Bila makanan sudah di depan mata, memasing sudah jadi mcm ikan pirana.
Aiyo, makan tak toleh kiri kanan... erkk... Klu x caya kowang leh layan gambar2 kat sini.

..dan tepat jam 12 tgh malam, Selamat Hari Bapa!!

Nota Jemari: bughok betul derang melantak... :p

Posted by Picasa
Share:

2 comments:

  1. hahahaha....mmg bhugok muka owang2 yg melantak kan..
    dh x hengat donia dh kan....
    dh x ingat jamban pun yek..hahahaha

    bz sikit hrni,aku ada hal nk di uruskan,nk ke ofis abg sat..

    ReplyDelete
  2. hahahah tau takpe..
    bila memasing dah jumpa makanan, harus la xde nya nak kontrol2...
    makan makan makan serbuu!!

    Ooo bz ek.. xpe ako mengerti chewahhh :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.