,

Month for GEMINI

Jun datang lagi...
opsss bukan boss msjbox si JUN tapi bulan JUN datang lagi..

Bulan yang meraikan para GEMINI..
apa ada pada JUN?
ntah... lu pikir la sendiri..

Nota Jemari: menghitung hari
Share:

5 comments:

 1. eh tp si JUN dtg gak uma ko td kan?..hahahahaha

  ReplyDelete
 2. bulan di mana kita warga jun akan di raikan :p

  ReplyDelete
 3. Sis Lin,
  muahhaha si JUN tu datang umah kes lain.. opsss kang ada lak yg speku..wakkkaa

  chii,
  yeezzaaaaa ;)
  jom jom kita rai bersama

  ReplyDelete
 4. ada apa dengan 19jun... hmmm...

  ReplyDelete
 5. ala jgn arr tanya.. malu i... heheheh :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.