Followers

Wednesday, June 3, 2009

Pagi yang urghh... arghhh!!

Samat pagi sumer!!
Sekarang jam 6.45 pagi.
Ako dah terpacak kat opis.
Ye ye sila jangan nak buat2 terkejut.
Ako adalah sangat2 TERawal arini ini.

Jam 5.30 pagi ako dah bangun. Memang sangat2 menakjubkan bagi diri ako. Selalunya jam 6 pagi pun ako liat bebenor nak membangunkan diri. Bunyi deringan talipon tapi ako malas nak jawab hehehe.... Zasssss segera bangun dan menyiapkan diri.

Jam 5.50 pagi, ada panggilan lagi. Oooo konpon x dapat jawab kerna waktu itu sedang menghadap DIA yang satu.

Jam 6 pagi, panggilan itu ku jawab jua.

"helo...kitorang dah kat depan gate"
"Ye ye jap ako dah nak kuar."

Ooo buka saja pintu, terjojol dua manusia didepan gate ako. opocot mak ko.... waduh serangan jantung ako sekejap. Adehh tak terpikir plak mereka sudah betul2 berada didepan pintu gate umah ako. Phewww nasib baik la ako sudah keCANTEKkan di pagi hari. hehehehehe

Yeehaaa ako adalah ditugaskan menjadi drebar soploh menet untuk BOSS msjbox. Ooooo mereka mau pulang ke kampung tercinta atas urusan keluarga. Kowang tengok tu, BOSS adalah sangat bangga memakai baju MSJBOX untuk pulang ke kampung. hehhehe....

Ako sekadar menghantar mereka ke KL Sentral sahaja. Tidak la jauh mana dari opis ako. Maka dengan sebab itu lah ako dah terjojol/terpacak/terGHAIRAH berada di opis di awal2 pagi ini. huhuhu.... huwarghhhhhhhhhh ngantuk!!

Buat mereka, have a nice and safe journey!


Nota Jemari: Sekian, ako mau melelapkan mata sekejap... zzzzzzzzzzzz

2 comments:

SiS-lin said...

fuyoooo 6.40am dh kt ofis..ni nnti leh dpt pekerja terbaik ni...hahahahaha

AKO said...

huh takde makne nyer dtg awal leh dapat pekerja terbaik....

no no no *geleng kapla*