Pes hadiah?!

Lepas ako dah melantak kat kupang tadi, ako naik opis jap, then 12.32 pm ako cabot gi Sogo plak. Plannya mau mencari hadiah untuk majlis department ako.

Bila ko dah membelanjakan RM100 dalam satu resit, bolehlah ko tukarkan voucher besday dengan hadiah misteri dari pihak Sogo. Dan tadi, setelah cukup RM100, bergegas la ako ke kaunter 'customer service' di tingkat 7 itu.

Tukar punya tukar, dah dapat hadiah. Ermm............ Jadi laa!!
Misteri sesangat la hadiah dia ni. muahahahaa....
Aniwei, tengkiu Sogo. Mana lagi ako nak soping klu bukan kat situ kan?! ;-)

Nota Jemari: ako jeling hadiah dari ko, kamu, dia...... etc
Share:

4 comments:

 1. rajin tul la orang tu shopping... :D

  ReplyDelete
 2. usaha nak dapatkan point dan hadiah.... :-D

  ReplyDelete
 3. hadiah apa tu ret...bag sogo tu ke?..ermmmmm
  ko tggu esok ye..nnti ko pergi terjah kt uma kak CT tu yek...

  ReplyDelete
 4. aha beg sogo tu...
  Yeay Yeay akan ku tunggu!!!! :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.