Followers

Thursday, June 18, 2009

Pes hadiah?!

Lepas ako dah melantak kat kupang tadi, ako naik opis jap, then 12.32 pm ako cabot gi Sogo plak. Plannya mau mencari hadiah untuk majlis department ako.

Bila ko dah membelanjakan RM100 dalam satu resit, bolehlah ko tukarkan voucher besday dengan hadiah misteri dari pihak Sogo. Dan tadi, setelah cukup RM100, bergegas la ako ke kaunter 'customer service' di tingkat 7 itu.

Tukar punya tukar, dah dapat hadiah. Ermm............ Jadi laa!!
Misteri sesangat la hadiah dia ni. muahahahaa....
Aniwei, tengkiu Sogo. Mana lagi ako nak soping klu bukan kat situ kan?! ;-)

Nota Jemari: ako jeling hadiah dari ko, kamu, dia...... etc

4 comments:

*shay* said...

rajin tul la orang tu shopping... :D

AKO said...

usaha nak dapatkan point dan hadiah.... :-D

Sis-Lin said...

hadiah apa tu ret...bag sogo tu ke?..ermmmmm
ko tggu esok ye..nnti ko pergi terjah kt uma kak CT tu yek...

AKO said...

aha beg sogo tu...
Yeay Yeay akan ku tunggu!!!! :p