Suratan Takdir.. intro

"Awak, saya suka kat awak!"
"Saya pun".... blushing...

Oooo nikmat nya bila berCINTA, bila diCINTA dan bila menCINTAi....

"Sudi awak kawan dengan saya?"
"Saya sudi!"

... dan bermula la kisah cinta si uda dan dara dalam Novel 'Suratan takdir'.

Nota Jemari: cerita bermula di sini..
Share:

6 comments:

  1. semuga perjalanan novel ini berjaya ye ret...

    ReplyDelete
  2. Sodep,
    ishh belum hebat lagi.. baru permulaan jer tu... ;-) sesaja nak mencuba sesuatu yang baru..

    ReplyDelete
  3. wahhhhh! aku akan cuba amek part & feel sebagai si dara.. :)

    aku? fara?

    ReplyDelete
  4. Fara,
    bluwekkkkk...!!
    nak juga enterprem :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.